Le poisson dans l'alimentation du vietnamien. 2. Conserves appertisées, farines et saucisses de poisson

Authors

    C. Richard, N. Nguyen Nhu Nghi, L. Nguyen Thi Lau, F. Litalien

DOI:

https://doi.org/10.19182/remvt.7074

Keywords


fish, Human feeding, Canned products, Nutritive value, Quality, Fish meal, Chemical composition, Viet Nam

Abstract

See PDF file of the article.

Downloads

Download data is not yet available.

Affiliations

  • C. Richard
  • N. Nguyen Nhu Nghi
  • L. Nguyen Thi Lau
  • F. Litalien
Metrics
Views/Downloads
  • Abstract
    165
  • PDF (Français)
    365

Published

1960-04-01

How to Cite

Richard, C., Nguyen Nhu Nghi, N., Nguyen Thi Lau, L., & Litalien, F. (1960). Le poisson dans l’alimentation du vietnamien. 2. Conserves appertisées, farines et saucisses de poisson. Revue d’élevage Et De médecine vétérinaire Des Pays Tropicaux, 13(4), 321–333. https://doi.org/10.19182/remvt.7074

Issue

Section

Other