Traditional processing of pork meat in Rodrigues island: processing techniques and product quality

Authors

    K. Boodhoo, C. Lisette, S.J. Santchurn

DOI:

https://doi.org/10.19182/remvt.10161

Keywords


Traditional processing of pork meat in Rodrigues island, processing techniques and product quality

Abstract

See full text in pdf (in French)

Downloads

Download data is not yet available.

Affiliations

  • K. Boodhoo Département des Productions et Systèmes Agricoles, Faculté d'Agriculture, Université de Maurice, Réduit, Ile Maurice
  • C. Lisette Département des Sciences Agricoles et Alimentaires, Faculté d'Agriculture, Université de Maurice, Réduit, Ile Maurice.
  • S.J. Santchurn Département des Sciences Agricoles et Alimentaires, Faculté d'Agriculture, Université de Maurice, Réduit, Ile Maurice.
Metrics
Views/Downloads
  • Abstract
    4300
  • PDF (Français)
    558

Received

2015-02-25

Accepted

2015-04-08

Published

2015-06-30

How to Cite

Boodhoo, K., Lisette, C., & Santchurn, S. J. (2015). Traditional processing of pork meat in Rodrigues island: processing techniques and product quality. Revue d’élevage Et De médecine vétérinaire Des Pays Tropicaux, 67(3), 103–104. https://doi.org/10.19182/remvt.10161

Similar Articles

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >> 

You may also start an advanced similarity search for this article.