Rôle du facteur saisonnier dans l'amélioration des carcasses par l'embouche bovine

Authors

    H. Serres

DOI:

https://doi.org/10.19182/remvt.7898

Keywords


Fattening, Dry season, Seasonal variation, Wet season, carcass composition

Abstract

See PDF file of the article.

Downloads

Download data is not yet available.

Affiliations

Metrics
Views/Downloads
  • Abstract
    256
  • PDF (Français)
    129

Published

1973-05-01

How to Cite

Serres, H. (1973). Rôle du facteur saisonnier dans l’amélioration des carcasses par l’embouche bovine. Revue d’élevage Et De médecine vétérinaire Des Pays Tropicaux, 26(special), 207–208. https://doi.org/10.19182/remvt.7898

Issue

Section

Other

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 > >> 

Similar Articles

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >> 

You may also start an advanced similarity search for this article.