Rendements comparés en muscles consommables, os, graisse, aponévroses, après transformation classique (coupe de Paris) d'une demi-carcasse de N'Dama et de Zébu

Authors

    R. Letroteur

DOI:

https://doi.org/10.19182/remvt.7013

Keywords


Meat yield, adipose tissue, West Africa

Abstract

See PDF file of the article.

Downloads

Download data is not yet available.

Affiliations

Metrics
Views/Downloads
  • Abstract
    147
  • PDF (Français)
    780

Published

1957-01-01

How to Cite

Letroteur, R. (1957). Rendements comparés en muscles consommables, os, graisse, aponévroses, après transformation classique (coupe de Paris) d’une demi-carcasse de N’Dama et de Zébu. Revue d’élevage Et De médecine vétérinaire Des Pays Tropicaux, 10(1), 41–44. https://doi.org/10.19182/remvt.7013

Issue

Section

Other

Similar Articles

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >> 

You may also start an advanced similarity search for this article.