Salmonella and sausages in Reunion Island

Authors

    A. Trimoulinard, C. Tessier, L. Atiana, E. Cardinale

DOI:

https://doi.org/10.19182/remvt.10165

Keywords


Pork, Poultry meat, Salmonella, Risk factor, Reunion

Abstract

See full text in pdf (in French)

Downloads

Download data is not yet available.

Affiliations

  • A. Trimoulinard Cirad, UMR Cmaee, Centre de recherche et de veille sur les maladies émergentes dans l’océan Indien, 2 rue Maxime Rivière, BP 80005, 97491 Sainte-Clotilde Cedex, Réunion
  • C. Tessier 1. Cirad, UMR Cmaee, Centre de recherche et de veille sur les maladies émergentes dans l’océan Indien, 2 rue Maxime Rivière, BP 80005, 97491 Sainte-Clotilde Cedex, Réunion, France. 2. Coopérative des porcs de la Réunion, 5 av. Charles Isautier, ZI n° 3, 97410 Saint Pierre, Réunion, France.
  • L. Atiana Cirad, UMR Cmaee, Centre de recherche et de veille sur les maladies émergentes dans l’océan Indien, 2 rue Maxime Rivière, BP 80005, 97491 Sainte-Clotilde Cedex, Réunion, France.
  • E. Cardinale 1. Cirad, UMR Cmaee, Centre de recherche et de veille sur les maladies émergentes dans l’océan Indien, 2 rue Maxime Rivière, BP 80005, 97491 Sainte-Clotilde Cedex, Réunion, France. 2. Centre de recherche et de veille sur les maladies émergentes dans l’océan Indien, Cyroi, Réunion, France.
Metrics
Views/Downloads
  • Abstract
    1142
  • PDF (Français)
    187

Received

2015-02-25

Accepted

2015-04-01

Published

2015-06-30

How to Cite

Trimoulinard, A., Tessier, C., Atiana, L., & Cardinale, E. (2015). Salmonella and sausages in Reunion Island. Revue d’élevage Et De médecine vétérinaire Des Pays Tropicaux, 67(3), 115–116. https://doi.org/10.19182/remvt.10165